Palafrugell

Toc de queda: entre la incomprensió i la resignació

Valoració dispar entre els alcaldes gironins dels municipis afectats per la mesura dictada pel govern, que ha d’avalar el TSJC, però l’acaten

Coincideixen que els calen més efectius per controlar la seva aplicació

TENNIS

Ramos perd a Hamburg.

Albert Ramos (4) va ser derrotat en la segona eliminatòria del torneig d’Hamburg. El mataroní va perdre per 6-3 i 7-6 (4) contra l’argentí Federico Delbonis. En els dobles de Budapest l’empordanesa...

Puigbí serà el porter del Corredor Mató Palafrugell aquesta temporada

Amb aquesta incorporació el conjunt empordanès tanca la plantilla

Clam perquè s’ordeni la restricció

Els alcaldes alerten de la impossibilitat de fer complir les mesures

El govern diu que entén la dificultat i ofereix suport

Els serveis jurídics avalen el toc de queda per municipis i Aragonès diu que és sobre la taula

Palafrugell

L’Ajuntament i Cap Roig renoven

L’Ajuntament de Palafrugell ha renovat el conveni de col·laboració amb Clipper’s Live, empresa promotora del Festival de Cap Roig 2021. Amb aquest acord es pretén coordinar aquells punt en els quals...

TENNIS

Bolsova, a quarts de dobles de Budapest.

La palafrugellenca Aliona Bolsova va guanyar ahir els vuitens de final del quadre de dobles del torneig de Budapest –un WTA 250–al costat de l’alemanya Tamara Korpatsch. Van vèncer la georgiana...

Gavarres proposa un ‘Viatge literari’ a través de Miquel Pairolí i Josep Pla

Coorganitzat amb Espais Literaris, tindrà lloc al novembre a Quart, Girona i Palafrugell

L’editorial reeditarà els dietaris i dues novel·les de Pairolí

La festa major de Palafrugell, sense actes per a joves

Com que són les propostes que solen atraure més públic, es vol evitar d’aquesta manera el risc de propagació de la Covid

VICENÇ FAJARDO
President de la Cuina de l'Empordanet

“Tenim un client fidel, i aquesta és la nostra estrella Michelin”

Vicenç Fajardo és el president del col·lectiu gastronòmic Cuina de l’Empordanet que aplega un grup de disset professionals de cuina i de la restauració del Baix Empordà. Acaben de publicar una...