El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Benaixeve

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Núvols alts Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000501015
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28242920283026
T. mínima (ºC) 141091191211
Vent 25 km/h O 20 km/h E 10 km/h SO 10 km/h E 5 km/h S 10 km/h S 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Mig ennuvolat i temperatures altes

Jornada en què el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans arreu del país. Tot i això, estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a l’extrem nord del Pirineu, on s’esperen alguns ruixats febles, aïllats i minsos. La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més alta, si bé de manera local l’ascens serà acusat. La temperatura màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa a l’extrem nord-est, similar a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre i entre lleugerament i moderadament superior a la resta del territori. Al final del dia entrarà el mestral i la tramuntana a les Terres de l’Ebre i a l’Empordà respectivament, seran cops entre fluixos i moderats amb algun de fort.

La mar: Hi haurà maror amb àrees de marejol al llarg del litoral català.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Des de la matinada i fins a mitja tarda són probables alguns ruixats febles al quadrant nord-est. Acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. La temperatura descendirà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET