El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cerdanyola del Vallès

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 00256035200
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 35323132323231
T. mínima (ºC) 21222121202020
Vent 15 km/h SO 15 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h S 20 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en augment

El cel serà serè al matí. A la tarda arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat, sobretot a la meitat oest. No s’esperen precipitacions. Les temperatures seran lleugerament més altes, tant les mínimes com les màximes. L’ambient serà molt càlid al centre del dia, amb xafogor al litoral. El vent serà fluix i de direcció variable a l’inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral, i, de matinada, del component nord fluix al nord de la Costa Brava. Durant el matí s’imposarà el component sud arreu, entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda al litoral nord, on hi haurà cops forts.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava, marejol a la Costa Central i marejol amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: El cel estarà poc o transitòriament mig ennuvolat per bandes de núvols alts i alguns de mitjans. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral sud al final del dia. També durant la tarda augmentaran els núvols baixos al vessant nord, que deixaran el cel molt ennuvolat en aquest sector. No s’esperen precipitacions.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET