El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Mollet de Peralada

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Núvols alts Núvols alts Plugims Plugims Pluja i clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 5055757525
Cota de neu (m) 002700280029002700
T. màxima (ºC) 323034292929
T. mínima (ºC) 191919171716
Vent 15 km/h SE 20 km/h S 20 km/h SO 15 km/h SE 10 km/h N 10 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient agradable

En general, el cel romandrà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans, més nombrosos al terç oest a partir de mitja tarda. A partir del migdia creixeran nuvolades en àrees de muntanya, sobretot al Pirineu i el Prepirineu, on localment el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. També hi haurà intervals de núvols baixos en punts del litoral. A partir del migdia és probable algun ruixat feble i aïllat en punts del Pirineu i el Prepirineu. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i la màxima serà similar o lleugerament més alta. L’ambient serà d’estiu, però més agradable que els últims dies.

La mar: Maror en tota la zona marítima.

Demà: Creuaran el cel núvols alts i mitjans de sud a nord. Independentment, a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i el Prepirineu, i n’arribaran d’altres en punts del terç oest. Al principi i al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral. Fins al migdia no es descarten precipitacions febles al terç sud i al Pirineu. A partir de llavors s’espera algun ruixat en punts del Pirineu i el Prepirineu. Temperatures més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET