El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sallent

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Plugims Pluja i clarianes Plugims Pluja i clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 05595857575
Cota de neu (m) 000250000
T. màxima (ºC) 343731272727
T. mínima (ºC) 171715131416
Vent 15 km/h S 10 km/h SO 15 km/h S 10 km/h SO 15 km/h S 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor intensa

El cel romandrà serè en general, amb la formació de núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. Amb tot, al final del dia arribaran alguns intervals de núvols al quadrant nord-oest del país. Independentment, durant la matinada es formaran intervals de núvols baixos a les Terres de l’Ebre i a la Costa Daurada, on reapareixeran al final del dia. Al final del dia són probables alguns ruixats, febles i minsos, a punts del Pirineu i del Prepirineu occidental. Temperatures similars o lleugerament més altes. La calor serà intensa.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, amb núvols d’evolució diürna en zones de muntanya. A banda, durant la matinada hi haurà intervals de núvols baixos a les Terres de l’Ebre i a la Costa Daurada, com també al final del dia a la meitat sud del litoral. És possible algun ruixat, feble i minso, a l’extrem nord del Pirineu oriental. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà lleugerament més alta a la meitat nord del país i entre lleugerament i moderadament més alta a la resta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET