El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tivissa

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Pluja Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 1010000403015
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 26242628262829
T. mínima (ºC) 15141315171818
Vent 15 km/h NO 15 km/h NO 15 km/h NO 0 km/h C 15 km/h SE 20 km/h SE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures una mica més baixes

Cel serè o poc ennuvolat en general fins al final del matí. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya i n’arribaran pel terç oest; en conjunt el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat durant la tarda, puntualment molt ennuvolat al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector occidental, si bé a punts del litoral central i nord el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat. A partir de mitja tarda s’esperen alguns ruixats al Pirineu occidental, i al prelitoral central i nord. Seran d’intensitat feble, localment moderada. Temperatures mínima i màxima lleugerament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Durant la matinada la nuvolositat augmentarà progressivament d’oest a est fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest. Al centre del dia s’obriran clarianes transitòries. A partir del vespre els núvols tendiran a disminuir per l’oest. De matinada s’espera precipitació a la meitat oest del territori i n’és possible a la resta. A partir de mig matí, se n’espera a qualsevol indret. La temperatura mínima serà semblant. Per la seva banda, la màxima descendirà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET