La meva germana

La meva germana

La meva germana era cuinera. Ho era abans d’ estudiar en aquella Escola Professional de la Dona, existent a la Diputació de Barcelona, a la Casa dels Canonges, abans que hi accedís el President Tarradellas...

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Des de Girona, ciutat que en Raffel elevava a la mateixa categoria que les seves estimades Barcelona i París, rebem la trista noticia que als 78 anys ens ha deixat, sense fer fressa, un dels referents...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Anglès

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Ramon Puig Font 83 Girona 15/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir el diumenge 26 d'abril del 2020, als 83 anys. Vivia a Sant Gregori. Casat amb Maria Carme Aliu Franquesa i deixa tres fills. Actes de comiat, demà passat, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Salvadora Mañé Farré, "Salvadorita" 89 Girona 13/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 89 anys. Vivia a Girona. Deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Maria Pairó Rigart 90 Hostalets d'en Bas, els (la Vall d'en Bas) 13/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 90 anys. Era natural de les Preses i vivia als Hostalets d'en Bas. Vídua de Joan Llagostera Boada i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Hostalets d'en Bas.