A reveure, Montserrat Soler Colomer

Recordant la Montserrat Oller i Carreras

Recordant la Montserrat Oller i Carreras

Avui la Montserrat de Riudarenes, ens ha deixat als 87 anys. La Montserrat era una dona entregada al servei dels altres i del poble de Riudarenes, junt amb el seu estimat espòs, Miquel Soms. Hem d’agrair...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Biure

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Josep Canaleta Mas 74 Espolla 08/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 74 anys. Era natural de Sant Hilari Sacalm i vivia a Espolla. Casat amb Anna Maria Heras Trias i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, al cementiri d'Espolla.
José Salas García 72 Garriguella 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Era natural d'Ugijar i vivia a Garriguella. Casat amb Mari Carmen Velasco Toledano i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església de Santa Eulàlia de Garriguella.
Joaquima Ros Geli, "la Quimeta de la pastisseria" 81 Vilafant 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 81 anys. Era natural de Vilaür i vivia a Vilafant. Vídua de Jacint Saguer Janer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilafant.
Montserrat Soler Colomer 75 Esponellà 07/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Vivia a Esponellà. Vídua de Lluís Massafont Fontanils i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Centenys.