Recordant Roser Serrats i Bordas

Recordant Roser Serrats i Bordas

Qui no ha sentit a parlar, principalment gent d’edat avançada, de la “Barraqueta de Sant Daniel”? Aquesta casa pairal on els orígens eren bosquetans fent carbons, treballant la terra i els boscos,...

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Àngel Goy i Esteve, mestre cisteller

Va morir el dia 15 de gener del 2021, a l’edat de 83 anys. Era natural de Sant Dalmai i vivia a Riudellots de la Selva.De molt jove ja va aprendre a fer cistells i va actuar fins a mitjans dels anys...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Castelló d'Empúries

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Canet Joli 91 Castelló d'Empúries 11/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era de Castelló d'Empúries. Exèquies, demà, a 2/4 d'1 del migdia, a la basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries.

Difunts a la zona de Castelló d'Empúries

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pere Armengol Terradas 60 Bàscara 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 60 anys. Vivia a Bàscara. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Aurora Avellanas Olivan 91 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 91 anys. Era natural d'Oto (Osca) i vivia a Figueres. Vídua d'Eugenio Olivan Escartín i deixa una filla. Serà incinerada al crematori de Funerària Áltima de Figueres.
Manuel Rivas Moreno 75 Figueres 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Era natural de Caniles i vivia a Figueres. Casat amb Dolores Fernández González i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.
Bartomeu Yáñez Domeny 79 Figueres 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir dimarts passat, als 79 anys. Vivia a Figueres. Casat amb Montserrat i deixa una filla. Actes de comiat, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Martí Tarrés Bech 71 Roses 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 71 anys. Era natural de Vilanova de la Muga i vivia a Roses. Casat amb Montserrat Piñol Lladó i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Isabel Martí Giménez 67 Roses 11/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 67 anys. Vivia a Roses. Casada amb José Grabalosa Pujolràs. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Roses.
Adrià Jordà Pomés 90 Cadaqués 10/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era de Cadaqués. Casat amb Esperança Calsat i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cadaqués.
Teresa Moriscot Sastre 92 Escala, l' Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Vivia a l' Escala. Vídua de Josep Barnosell Palau i deixa una filla.