La meva germana

La meva germana

La meva germana era cuinera. Ho era abans d’ estudiar en aquella Escola Professional de la Dona, existent a la Diputació de Barcelona, a la Casa dels Canonges, abans que hi accedís el President Tarradellas...

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Des de Girona, ciutat que en Raffel elevava a la mateixa categoria que les seves estimades Barcelona i París, rebem la trista noticia que als 78 anys ens ha deixat, sense fer fressa, un dels referents...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona del Port de la Selva

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Lluís Mayné Juanola 82 Pau 14/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 82 anys. Vivia a Pau. Casat amb Carme Noguer Faixó i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Pau.
Antoni Trayter Pujol 70 Vilabertran 14/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 70 anys. Era de Vilabertran. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Jordi Lapedra Díaz 64 Sant Antoni de Calonge (Calonge) Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 64 anys. Era natural de Torroella de Fluvià i vivia a Sant Antoni de Calonge. Casat amb María Milagros Barceló Palacín i deixa dues filles.
Paquita Lloveras Granés 92 Figueres 14/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Era natural de Ventalló i vivia a Figueres. Vídua de Josep Batlle. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Francisco Henares Bautista 77 Figueres 14/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 77 anys. Era natural d'Arahal (Sevilla) i vivia a Figueres. Casat amb Pilar Paz Valverde i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres. Posteriorment, serà incinerat al crematori de Funerària Vicens.