En record del Dr. Massanas

En record del Dr. Massanas

La vigília de Sant Joan ens vàrem assabentar de la pèrdua d’un dels sobrevivents d’una antiga generació de metges, pràcticament desapareguda, la que en dèiem metges de capçalera. Aquelles i...

Recordant Joan Ribas i Feixas

Recordant Joan Ribas i Feixas

Veí del Barri Vell de Girona, que de nen havia acompanyat el Tarlà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sarrià de Ter

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Montserrat Ordis Sabater 97 Girona 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 97 anys. Vivia a Girona. Vídua de Narcís Omedes Colomer i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.
Francisco Jiménez Viudez 93 Girona 26/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Casat amb Dolores Sánchez García i deixa dos fills. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Pepe Ruiz Lucas 72 Girona 26/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Vivia a Girona. Casat amb Roser Moreno Cos i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Anna Costa Mercader 92 Salt 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 92 anys. Vivia a Salt. Vídua de Melcior Pruneda Robert i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.
Conxita Gallart Cros 89 Sant Joan de Mollet 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 89 anys. Vivia a Sant Joan de Mollet. Vídua de Ramon Juncà Roura i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Joan de Mollet.
Josep Font Pagès 93 Bellcaire d'Empordà Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era de Bellcaire d'Empordà. Vidu d'Asunció Roura Planas i deixa dues filles. Incineració, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.
Pilar Comas Dalmau 94 Vilafant 25/06/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Borrassà i vivia a Vilafant. Vídua d'Antonio Fornes Escriba i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.