Programació TV3

Diumenge, 24 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 70'
12.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
13.15
Polònia
Avui es descobreix com han anat les negociacions entre Gabriel Rufián i Pedro Sánchez per mirar d'arribar a un acord sobre la pròrroga de l'estat d'alarma, i s'analitzen les últimes novetats del confinament amb Fernando Simón, que detalla com funciona la desescalada segons quina sigui la vostra comunitat autònoma. A continuació, Ada Colau protagonitza la rumba de Barna ja no és contagiosa per demanar que dilluns vinent Barcelona ja pugui passar a la fase 1. Mentrestant, continuen les manifestacions contra el govern espanyol al barri de Salamanca, i Susanna Griso entrevista un dels manifestants. D'altra banda, durant el confinament, els avis de Catalunya han tingut temps per recuperar les seves passions perquè ja no s'han de fer càrrec dels nets. Per això, han format un grup, l'AVI o ssociació d'Avis Indignats, i amenacen amb represàlies.
Altres
Durada: 40'
13.55
APM? Extra
En aquesta edició del programa es mostren les millors respostes dels concursants més savis. I també, un anunci de Jaume Creixell, Michael Jordan plorant, el Donald Trump més explosiu, la perdiu més mediàtica, una escena inèdita de Com si fos ahir i la presentació d'uns convidats molt musicals.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Secrets compartits
La vida de la Rafi, de 37 anys, fa un gir espectacular quan el Dave, un jove pintor de 23 anys, s'enamora d'ella. La diferència d'edat provoca dubtes en la dona, per la qual cosa demana consell a la seva psicoanalista, que, al seu torn, és la mare del noi.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Tarda de cine: Nom en clau: Rose
Margot Chapelier viu a Tolosa, és secretària de direcció en una empresa d'importació d'objectes de decoració orientals i té tres fills, una noia ja adolescent i dos nens més petits. És feliç en el seu matrimoni, tot i que passen un mal moment per les dificultats econòmiques. El seu marit, un enamorat del ciclisme, s'ha convertit en empresari per impulsar un invent seu per millorar les bicicletes. Però, quan sembla que no tindran més remei que anar-se'n a un poblet per reduir despeses, a la Margot li ofereixen la possibilitat de convertir-se ocasionalment en espia de l'Estat, perquè els serveis secrets sospiten de la directora de la seva empresa.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
22.20
L'endemà. L'economia contagiada
Espai que analitza com afecta la crisi del coronavirus a les persones i les empreses, el treball i el consum, els crèdits i els estalvis. El programa busca saber com s'acabarà pagant finalment la sortida d'aquesta nova crisi. Raquel Sans entrevista, entre d'altres, Jordi Gual, president de CaixaBank; Joan Font, director general del grup BonPreu, i Carme Trilla, col·laboradora de Càritas i experta en habitatge i polítiques públiques. A més, també hi intervenen Francesc Serra i Esther Ortega, amb reportatges d'Albert Closas i Iván Gutiérrez i connexions amb els corresponsals de Berlín, Pequín i Washington.
Altres
Durada: 95'
23.55
Concert
Concert Porto Bello a la Mercè 2019
Altres
Durada: 65'
01.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'