Programació TV3

Dijous, 26 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
En aquesta nova edició del programa, s'analitza amb quines restriccions es celebrarà el Nadal i com es gestionarà la desescalada a partir d'ara, amb el secretari de Salut Pública, el doctor Josep Maria Argimon. També se li consulta si, el 2021, tothom qui ho vulgui podrà vacunar-se contra la COVID-19. Per altra banda, Beatriz González López-Valcárcel, catedràtica de Mètodes Quantitatius en Economia i Gestió, visita el plató per parlar de si la pandèmia pot ser un estímul per revertir les retallades a la sanitat pública o, en canvi, suposa l'estocada final. A més, a la presidenta sortint de la Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria se li pregunta quines són les claus perquè el sistema públic sigui viable. I a principis de mes va esclatar la guerra al nord d'Etiòpia; un conflicte dirigit pel vigent Premi Nobel de la Pau, el primer ministre Abiy Ahmed. Arrel d'aquest succés, l'espai entrevista un cooperant que s'ha pogut escapar de la zona del conflicte i es parla de les conseqüències polítiques de la guerra amb Agus Morales, director de la revista 5W.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Aletes amb salsa picant
Les aletes de pollastre es poden fer de moltes més maneres que amb salsa barbacoa. Avui es marinen i s'acompanyen d'una maionesa amb un punt de frescor molt interessant.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Natàlia fa una videotrucada amb l'Edu i la Marta es veu obligada a saludar-lo. Se sent sola i intenta fer bandera de la seva solteria amb els amics, però està mentint. Paral·lelament, el Jordi anima l'Anna a no deixar-se trepitjar pel Juanjo. Més tard, es tornen a barallar davant de la Glòria i ella se n'afarta. A més, l'Anna confessa a la seva mare que s'ha desenamorat del Marc. La Júlia, per la seva banda, arriba d'Irlanda i descobreix que el Santi ha organitzat un munt d'activitats.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
En aquesta ocasió, Pedro Sánchez i Carmen Calvo aprofiten la setmana del Black Friday per decidir quina vacuna contra la COVID-19 volen comprar. A més, Franco i Carmen Polo aconsegueixen entrar al Pazo de Meirás per endur-se'n els béns familiars abans que es faci l'inventari. Paral·lelament, es veuen les reaccions de Pablo Casado, Inés Arrimadas i Santiago Abascal contra la nova reforma educativa proposada per Isabel Celaá a ritme de l'Aserejé. Més tard, com que les reunions d'amics i familiars amenacen de comprometre la desescalada, el govern de la Generalitat ha creat la figura del zitzanyer, que té com a objectiu és crear zitzània per evitar les trobades socials. Finalment, després de 1.000 dies a la presó, Oriol Junqueras s'asseu al sofà del programa per parlar amb el jutge Marchena sobre els recursos de la Fiscalia contra el seu tercer grau.
Altres
Durada: 40'
22.45
Persona infiltrada
Ramon Gené-Família Serra Busqué
Ramon Gener és el famós convidat en aquest episodi. El conegut músic i presentador juga amb una família de Rubí que no té cap mena de tabú. Ramon es posa els texans d'anar a l'òpera i ha de tornar a reptar les convencions per treure l'entrellat d'una família amb una sexualitat molt oberta on la vergonya no hi té cabuda.
Altres
Durada: 65'
23.50
Al cotxe
Guillem Solé i Sol Picó
Els convidats del capítol són el cantant i lletrista del grup Buhos, Guillem Solé, i la ballarina Sol Picó. Aquest novembre, Buhos publica el desè disc, El dia de la victòria, i el seu lletrista i cantant, li explica a l'Eloi com ha anat la gestació. Més tard, la ballarina i coreògrafa Sol Picó puja al cotxe i explica que la pandèmia ha fet que s'hagués d'ajornar en dues ocasions l'estrena de Malditas plumas, el seu últim espectacle. Amb l'Eloi, fan el trajecte des del barri de Sant Antoni fins al Teatre Nacional de Catalunya, un viatge on la ballarina nascuda a Alcoi parla de la seva carrera de 30 anys dins el món de la dansa.
Altres
Durada: 35'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'