Programació La 1

Diumenge, 24 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'
08.25
Seguridad vital
Programa sobre educació vial amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dóna veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 35'
09.00
Operación Triunfo
Després de dos mesos de suspensió temporal per la crisi del coronavirus, l'Acadèmia torna a obrir les portes per celebrar les seves últimes quatre gales, sense públic i seguint els protocols dels espectacles en recintes tancats. La Nia, el Gèrard, el Flavio, l'Anaju, la Samantha, l'Eva, l'Hugo, el Bruno i la Maialen estan preparats per seguir amb la seva lluita pel triomf final. A la gala d'avui, hi ha dos nominats, el Gèrard i l'Hugo, els dos concursants que es jugaven la seva permanència a l'Acadèmia abans del confinament. Els dos defensen els seus temes per aconseguir el suport de l'audiència, mentre que els seus companys pugen a l'escenari amb l'objectiu d'evitar la nominació del jurat.
Altres
Durada: 180'
12.00
Españoles en el mundo
Terranova y Nueva Escocia
A Terranova quatre dels amfitrions porten històries d'antics baleners bascos i de la raça autòctona de gossos terranova.
Altres
Durada: 60'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La llamada de África
El veterinari Markus Wenninger rep una oferta sorprenent: fer-se càrrec d'una instal·lació que té cura d'animals a l'Àfrica. Amb els fills, la Katta i el Jacob, comença el viatge cap a una nova vida, agitada pels records del somni que havia compartit amb la dona, morta sobtadament. Un cop allà, coneix l'Arianne, una dona atractiva que està passant per un matrimoni turbulent a causa de l'alcoholisme del marit. Entre el Marcus i l'Arianne es crea un vincle d'amor inesperat i intens.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Madre soltera
La jove Lotta vol estudiar medicina a Halle. És mare soltera i, quan l'accepten, es trasllada fins allà amb la seva filla. Tot i que no creu en l'amor, la seva peculiar forma de tractar la gent l'ajuda a conèixer un jove.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Amor, ladrón, diamantes
El Richard, un jove sindicalista de les mines d'alumini de Cornualla, fuig de la policia però promet a la seva xicota, la Marian, que està embarassada, que tornarà pel naixement de la seva filla. Després de 25 anys d'exili a l'Argentina, el Richard rep una invitació per al casament de la seva filla i no dubta a tornar a Cornualla.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
La película de la semana: 2 Guns
Durant 12 mesos, Robert Bobby, un agent antidroga, i l'oficial d'Intel·ligència de la Marina Michael Stig Stigman es converteixen a contracor en companys inseparables. Són agents infiltrats en una banda de narcotraficants i tots dos desconfien l'un de l'altre tant com dels delinqüents que intenten aturar.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Pel·lícula: Origen
Dom Cobb és un lladre especialitzat en l'art d'extracció de secrets des de les profunditats del subconscient durant l'estat de somni, quan la ment és més vulnerable. Aquesta habilitat del Cobb l'ha fet un jugador cobejat en el nou món d'espionatge corporatiu; però al mateix temps l'ha convertit en un fugitiu internacional i ha hagut de sacrificar tot el que li importava. Ara se li ofereix una oportunitat per redimir-se. Amb un últim treball podria recuperar la seva vida anterior, però només si aconsegueix l'impossible: l'inici. En comptes de portar a terme l'atracament perfecte, el Cobb i el seu equip han d'invertir l'operació: la tasca no consisteix a robar una idea sinó a col·locar-ne una.
Pel·lícules
Durada: 135'
01.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'