Programació La 2

Diumenge, 24 maig de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE concierto hispano-luso (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Arqueomanía
Arqueologia bíblica
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Festividad de Eid Al-Fitr
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Acción social en la pandemia
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Shavuot: la renovación del compromiso
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Jornada de las comunicaciones sociales
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Palabek, refugio de esperanza
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Capilla Sede Conferencia Episcopal
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 50'
11.20
Pueblo de Dios
En las periferias de Maputo
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.45
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.25
Los jardines italianos de Monty Don
Veneto, Lucca y Los Lagos
Monty conclou el seu recorregut pels jardins d'Itàlia en el ric nord, on, al Veneto i Lucca, es van crear extravagants jardins de plaer per al coqueteig i la diversió. Visita hisendes avui dia convertides en Palaus pairals, i jardins fets laberints, acabant a Maggiore.
Documentals
Durada: 60'
14.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
14.45
Extrañas maravillas del mundo
Avui s'observa la causa d'alguns dels fenòmens més desconcertants del món. Es descobreixen dracs que viuen en coves, es desentranya la impactant tragèdia d'una manada de rens i es coneix una misteriosa pluja de color vermell a Espanya.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Ganadores del mundo natural i Planeta selva: El bosque de fuego. Pinar canario: Un dels boscos més extraordinaris del món creix en cons volcànics, entre roques i cendres. Es tracta de les pinedes cànaries, capaces de créixer després dels incendis. Les seves adaptacions les permeten colonitzar alguns dels ecosistemes més durs del planeta.
Documentals
Durada: 130'
18.30
Mi familia en la mochila
De Ciudad del Cabo, Sudáfrica, a Namibia
La família deixa enrere Sud-àfrica per arribar al desert vermell de Namib a Namíbia, un lloc sec i àrid on deixar anar adrenalina conduint en quad, o la Costa dels Esquelets.
Documentals
Durada: 30'
19.00
Caminando sobre las olas
Etapa de Suances a Unquera
La primera parada del Kepa és a la fàbrica de formatges de l'Abadia de Viaceli. A la platja de Luaña practica surf com a teràpia per a nens autistes, i més tard el seu amic Manolo li explica la història de l'Ocell Groc a la platja d'Oyambre.
Documentals
Durada: 30'
19.30
Ruralitas
Avui es visita Beires a la serra de l'Alpujarra d'Almeria. La Carmen, l'alcaldessa, expressa la seva preocupació pel futur del municipi, a causa de l'envelliment dels seus habitants, alhora que fa una crida a parelles amb fills perquè s'instal·lin allà.
Documentals
Durada: 60'
20.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
20.35
El documental de La 2
Inclou Nuestro planeta: Alienígena: Les possibilitats que hi hagi vida en un altre planeta són bastant altes. El programa es pregunta si hi hagués vida a l'espai, com seria i si els humans es podrien comunicar amb ells. Potser hi ha alguna cosa allà fora que sigui igual que l'ésser humà, però per descobrir-ho, no només cal mirar l'espai, cal mirar la Terra.
Documentals
Durada: 50'
21.25
Imprescindibles
Inclou La fuerza de los mares
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: Verónica
Madrid, anys 90. Després de fer una ouija amb unes amigues, una adolescent és assetjada per perilloses presències sobrenaturals que amenacen de fer mal a tota la seva família.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.10
La 2 es música
El gran truco final-Love Of Lesbian. Espai que pretén ser una finestra a la música en directe amb l'emissió de concerts d'alguns dels artistes i grups més destacats de la indústria espanyola,
Altres
Durada: 90'
01.40
Pel·lícula: Manda huevos
Documental que retrata com les pel·lícules espanyoles han contemplat l'home espanyol o, almenys, certs prototips d'home.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
En busca de Hedonia
Fa cinquanta anys, el doctor Robert Heath va trobar el lloc del plaer en el cervell. El va anomenar Hedonia. Trenta anys després i en base a les seves investigacions, va ressorgir la idea d'endinsar-se al cervell per curar la ment. Els neurocirurgians més ambiciosos estan tractant una àmplia gamma de malalties cerebrals amb la neuromodulació cerebral. La neuròloga Helen Mayberg va ser la primera persona a provar l'estimulació del cervell per entendre l'estat d'ànim.
Documentals
Durada: 90'
04.40
El círculo maléfico de Hitler
El principio del fin
1944. A mesura que s'acosta la fi de la guerra, el cercle intern busca estratègies per salvar-se, des de conspirar per assassinar el Führer fins negociar amb els aliats.
Documentals
Durada: 50'
05.30
El color: el espectro de la ciencia
Los colores de la tierra
Cada color de la natura és una prova del procés vital que ha donat forma a la terra i expliquen com ha arribat el món a ser com és. En aquest programa la física Helen Czerski busca els colors que expliquen la història del planeta: els colors de la Terra.
Documentals
Durada: 55'