Programació La 2

Dijous, 26 novembre de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Supervivencia extrema
Peleas en la selva
A la naturalesa no hi ha lloc per als més febles. La competència pel menjar, el territori o el dret d'aparellar-se genera disputes d'extrema violència, que obliguen els contendents a usar les seves millors armes per sortir victoriosos en la implacable batalla per la supervivència.
Documentals
Durada: 50'
08.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
09.00
Pueblo de Dios
Los nuevos abrazos
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Emissió dels reportatges La Orquesta de la Música del Reciclaje i Boek visual: Sara Morante. També s'entrevista l'historiador d'art i periodista Peio Riaño i la filòloga i actriu Luna Paredes.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Neandertales
Documentals
Durada: 55'
11.50
Planeta azul
Nuestro planeta azul
L'escalfament de l'oceà té un efecte devastador per al planeta, així com els plàstics abocats en les mars i el soroll que l'ésser humà fa amb les seves embarcacions per la mar.
Documentals
Durada: 60'
12.50
Mañanas de cine: Traición y olvido
Un xèrif de Colorado persegueix una banda de despietats lladres de trens fins a Nou Mèxic, on no té jurisdicció. L'acompanya en la persecució un grup de voluntaris entre els quals es troba un jugador amb bona punteria, la parella del qual va ser segrestada per la banda.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.10
Los camioneros
Somos jovenes y podemos esperar
El Paco i la seva nòvia tenen una discussió molt acalorada per culpa de la manca de compromís d'ell. La seva nòvia li recrimina que no vulgui casar-se amb ella i sempre posi excuses.
Sèries
Durada: 40'
14.50
Las recetas de Julie
La comida de año nuevo
Per inaugurar l'any nou amb estil, Julie ha decidit celebrar la vigília de Cap d'Any al sud-oest de França, a la regió de Quercy Blanc, a la finca de Patrick i Pascale Duler a Saint-Géry.
Altres
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou David Attenborough y el dragón marino i Velocidad mortal: El desierto: El desert del Namib aconsegueix temperatures de fins a 45ºC. No obstant això, hi ha criatures que viuen en aquest entorn tan hostil. I com que allà no plou pràcticament mai, la humitat procedeix de les víctimes.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Paris 1900, la belle epoque
Documentals
Durada: 55'
19.10
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Jamones en la cocina
En aquest episodi Julie parlarà del porc. Al mercat francès, el tall més valorat i que més es consumeix és el pernil. Després de visitar l'únic productor de pernil de París que queda, el xef Thierry cuina braó de porc al forn.
Altres
Durada: 50'
20.00
Atención obras
Cayetana Guillén Cuervo entrevista Kiko Veneno, un home que ha recorregut mig món amb la guitarra flamenca sota el braç i que ha posat la banda sonora a tot un país amb cançons com Volando voy, Joselito o En un Mercedes blanco. Kiko Veneno xerra amb Cayetana Guillén Cuervo dels seus més de 40 anys sobre els escenaris i del seu nou treball, Hambre, un disc que completa el seu anterior àlbum, Sombrero roto. A més, explica que la propera cançó que es publicarà, Días raros, retrata la sensació tan estranya que va envair la societat quan va irrompre la pandèmia. Més tard, el programa deixa espai aquesta setmana per a la dansa, ja que Sergio Bernal, que ha estat durant set anys primer ballarí del Ballet Nacional d'Espanya, comença una nova etapa i inaugura la seva pròpia companyia. L'espai també visita una exposició a Madrid que repassa la trajectòria d'un dels fotògrafs més rellevants del segle XX, Lee Friedlander, que porta tota la vida retratant el que li més l'impacta de l'ésser humà. Finalment es visita Pablo Sánchez, que ha estat durant més d'una dècada cantant, compositor i líder de la banda La Raíz.
Altres
Durada: 30'
20.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
20.45
Descubrir
Java
El programa visita Java, l'illa més poblada d'Indonèsia i del món. Es viatja des de la capital, Yogyakarta, fins al majestuós volcà Bromo. Durant el camí es visita Borobudur, el temple budista més gran del món, i el temple hinduista de Prambanan, tots dos Patrimoni de la Humanitat i tan fascinants l'un com l'altre.
Documentals
Durada: 25'
21.10
Espacios increíbles
L'arquitecte i escriptor anglès George Clarke explora l'extraordinari món de les petites construccions, on les persones fan realitat els seus somnis: transformar espais increïblement petits en llocs únics per viure, treballar o jugar.
Documentals
Durada: 50'
22.00
¡Cómo nos reímos!
José Mota
El programa dedica un monogràfic a José Mota, còmic que porta més de 25 anys lligat a Televisió Espanyola. L'espai fa un repàs dels seus especials de Nadal i dels seus programes setmanals, que han durat més de 12 anys, ja en solitari, després de Cruz y Raya. Els seus personatges més emblemàtics, les seves paròdies polítiques inoblidables, els esquetxos carregats de crítica social, i les seves versions de cançons d'èxit mundial són els grans protagonistes. L'univers de José Mota explicat per ell mateix amb les seves frases mítiques i amb una posada en escena audiovisual a l'altura d'un dels humoristes més grans de televisió.
Altres
Durada: 60'
23.00
Banana Split
Poder crudo
Alguns aliments són millors crus. Amb certes músiques passa el mateix: amb menys condiments i preparació, queden millor. Mikel López Iturriaga explora la cruesa en música i gastronomia, des de diferents punts de vista. S'asseu al costat de la Mala Rodríguez per a una entrevista molt crua. Més tard, amb Barón Rojo, els reis del rock dur, esbrina com es sobreviu a 40 anys de carretera amb moments molt ardus i a contrapèl. A més, el grup amb lletres més punyents de l'indie, Los Punsetes, comparteix com gaudeix deixant anar la seva ironia i mala bava. Posteriorment, el reconegut i musical xef Edorta Lamo convida Mikel a la seva cuina per ensenyar els secrets de la cruesa en els seus plats, posant-hi tot el cor, en sentit literal i figurat. Finalment, l'aportació més erudita ve de la mà de Miqui Puig.
Altres
Durada: 60'
00.00
El dragón de hierro
Documental sobre la línia ferroviària entre la Xina i Europa, que recorre més de 13.000 quilòmetres, uneix Madrid amb la ciutat xinesa de Yiwu i travessa vuit països. S'hi inclouen els testimonis de maquinistes, personal de duanes o ferroviaris que fan possible el trajecte.
Documentals
Durada: 50'
00.50
La Cañada con voz propia
La voz de La Cañada
Ramón Langa explica la història de La Cañada des del seu origen com a ruta de la transhumància fins a l'actualitat. Avui dia, el conveni signat per les administracions el 2017 ha permès que es comenci a posar ordre en aquest territori de la Comunitat de Madrid.
Documentals
Durada: 75'
02.05
Conciertos de Radio 3
El Canijo de Jerez. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.35
Documenta2
Inclou Castillo Gaillard; una fortaleza inexpugnable
Documentals
Durada: 55'
03.30
Espacios increíbles
L'arquitecte i escriptor anglès George Clarke explora l'extraordinari món de les petites construccions, on les persones fan realitat els seus somnis: transformar espais increïblement petits en llocs únics per viure, treballar o jugar.
Documentals
Durada: 45'
04.15
Las recetas de Julie
Con Renaud Darmanin
Julie porta a l'espectador fins al cor de Cantal, una zona plena de boscos de castanyers situada a Alvèrnia. És en plena natura on Julie i el xef Renaud Darmanin es proveeixen de truites, herbes silvestres, castanyes i carbasses que utilitzen per al menú d'avui.
Altres
Durada: 55'
05.10
Ciudades salvajes
Marginados
En aquest episodi s'observa un grup d'animals que van viure on ara s'alcen les ciutats. S'analitza la competència entre els elefants de Sri Lanka i els humans per la terra i els recursos i com els afecta el comportament humà als micos caputxins de Costa Rica.
Documentals
Durada: 45'
05.55
De seda y hierro
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 5'